9 juni 2018
11:00

Piteå IF FF

Referat: Luleå FC/LSK - Piteå IF FF

Det blev en jämna 11-manna match mellan oss och Piteå. Vi fick en flygande start och gjorde 1-0 efter 4 minuter. Annars en jämn period där båda lagen skapade fina chanser. Andra halvlek böljade fram och tillbaka utan att några farliga chanser, men i 14:e minuten så gör vi 2-0. Sen kommer en händelserik minut (19 minuten ) då ALLT händer.....först får Piteå en straff som Sebbe räddar och anfallet efter får vi en straff som Piteå räddar.
Tredje halvlek så får vi göra målvaktsbyte då Sebbe även skulle spela i Piteå med Notviken, LSK/LFC Blås målvakt fick en tråkig start då Piteå gör 2-1 redan i första minuten.....MEN sen radar han upp flera fina räddningar som kanske kunnat varit ovagjort under första halvan av tredje. 10-12 minuter in i sista halvleken så skapar vi grymt fina chanser där vi missar öppetmål vid två tillfällen....( lite tur och vi hade gjort 1-2 mål till). Men detta var en jämn match där båda lagen tog ut varandra i mittplan och det krävdes löpningar längst kanterna för att skapa dom faliga chanserna och flera hörnor i tredje var riktigt vassa. Bra väder, rätt slutresultat...vad mer kan man begära.